ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλασικό κροκ μεσιέ (croque monsieur)

Συνταγή της Αθηνάς Λοϊζίδου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για 1 σάντουϊτς

Υλικά
2 φέτες ψωμιού
Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (για να βουτυρώσουμε το κροκ)
1 κουταλιά πικάντικη μουστάρδα
1 φέτα ζαμπόν
30 γρ. τριμμένο τυρί εμεντάλ
Λίγο βούτυρο και λίγο ελαιόλαδο για να τηγανίσουμε το σάντουιτς

Για την κρέμα μπεσαμέλ
20 γρ. βούτυρο
40 γρ. αλεύρι
300 ml γάλα
1 αβγό ελαφρώς κτυπημένο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
40 γρ. τριμμένο τυρί εμεντάλ
Αλάτι, πιπέρι

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Συνταγές: Τελευταία Ενημέρωση

Μερίδες: Βάρος: περίπου 1,5 λίτροΠροετοιμασία: 30'Χρόνος: 1 μήνας και 7 ημέρες αναμονή
 |  ΣΥΝΤΑΓΕΣ
X